Atletizm Antrenörü Metin Emin’den Başkan Yüksel’e Ziyaret

Türkiye Atletizm Federasyonu Belediyeler Salon Atletizm Yarışması Genç Erkeklerde 1.lik kupasını kazanan Ergene Belediye Atletizm Sporun Antrenörü Metin Emin, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette 1.lik kupasını, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e takdim eden Emin,  kazanılan zafer Ergene’ nin zaferidir diyerek spora her daim destek olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  yarışmalardan spor aktivitelerine kadar maddi ve manevi desteğini göstererek sporun ilçemizin gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Genç Erkekler yarışmasında Yiğit Yeşilçiçek uzun atlama 60 metrede Türkiye birincisi, Yener Aras 400 metrede Türkiye birincisi, Ersel Kurtul Gülle Atma Türkiye birincisi, İbrahim Erbaş Yüksek Atlamada Türkiye dördüncüsü, Hasan Tek 1500 metrede Türkiye beşincisi olmayı hak kazandı.  Sporun ve  sporcuların destekçisi olan Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Ergene ilçemizde birlik ve beraber duygularının geliştirmek ve daha yaşanabilir ilçemizin oluşumunu sağlamak adına elimizden gelen mücadeleyi sergilerken, spor alanında da ülkemiz geleninde düzenlenen yarışmada Ergene Belediye Atletizm Spor Kulübünün adının duyurulmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Ergene Belediye Atletizm Spor Kulübünün Antrenörü Metin Emin’i ve sporcularının başarılarının devamını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.