Sardunya Kokan Kadınlar Ergeneli Kadın Tiyatroseverlerle Buluştu

Ergene Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında Ergeneli kadınlara “Sardunya Kokulu Kadınlar” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Ergene Belediyesinin katkılarıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 6 Mart Pazar günü saat 13.00’da Ergene Belediyesi Kütür Merkezi tiyatro salonunda “Sardunya Kokulu Kadınlar” isimli tiyatro oyunu Ergeneli tiyatro sever kadınların karşısına çıktı. Büyük bir beğeniyle izlenen tiyatro oyunu ve başrol oyuncusu Ferda Kaynar gösteri bitimi sonrasında dakikalarca ayakta alkışlandı.

Ergene Belediye Başkan Vekili Ali Cengiz Yürük ve Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar’ın da yer aldığı tiyatro oyununda Başkan Vekili Ali Cengiz Yürük başrol oyuncusu Ferda Kaynar’ı sunmuş olduğu güzel sahne performansı sebebiyle tebrik ederek kendisine çiçek takdim etti.

Mine Engin Tekay’ın yazdığı tek kişilik “Sardunya Kokulu Kadınlar” isimli tiyatro oyununun yönetmeni Cem Kaynar da oyun sonrası yaptığı kısa açıklamasında, “Türkiye genelinde bir çok farklı il ve ilçede muhteşem organizasyonlara tanıklık ettik, işte bunlardan bir tanesi de Ergene Belediyemiz tarafından düzenlenen bu güzel organizasyon. Bizler Düşevi  sahnesi olarak ümit ediyoruz ki Ergene’ye daha bir çok tiyatro oyunu sahnelendirmeye geliriz” dedi.