8 Mart Dünya Kadınlar Günü Ergene’de Dolu Dolu Kutlanacak

Ergene Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla dolu dolu bir program hazırladı. Düzenlenecek farklı günlerdeki değişik aktiviteler ve programlarda kadınlar bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayacak.

Ergene Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan programlar Belediyenin sosyal medya sayfalarında yayınlandı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kadınlar için özel bir gün olduğunu belirterek, “Kadınlarımız eş ve anne olarak, toplumun her alanında çok önemli sorumluluklar üstlenmektedir. Hayatımızın her anını daha özel kılarak, güzelleştiren kadınlarımız, aynı zamanda milletlerin temelini oluşturan ana dinamiklerdir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ergene ilçemizde farklı günlerde yapacağımız değişik programlar ile Kadınlar gününü doya doya kutlayacağız dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel düzenlenen programlar hakkında bilgiler verirken, “6 Mart Pazar günü Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binası tiyatro salonunda saat 13.00’da “Sardunya Kokan Kadınlar” isimli tiyatro oyunumuz sahnelenecek. 8 Mart Salı günü yine Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamızda “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Bilgilendirme ve Dayanışma Programı” düzenlenecek. Saat 14.00’daki programda, hukuk, sağlık, psikoloji, aile danışmanlığı ve sosyal hayat konularında kurulacak danışma masalarında kadınlarımıza uzmanlar tarafından yüz yüze danışmanlık hizmeti verilecek. Ayrıca sergi alanımızda hanımeli doğal ürünler pazarı ve sergisi olacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz son program ise 10 Mart Perşembe günü yapılacak. 10 Mart Perşembe günü Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamızda saat 19.30’da “Kadınlar Günü Konseri” programımız düzenlenecek. Yerel sanatçılarımızın sahne alacağı konserle unutulmaz bir gece yaşayacağız” dedi.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasında düzenlenecek olan programlara girişlerin ücretsiz olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tüm halkımızı düzenlediğimiz programlara davet ediyorum” dedi.