Başkan Yüksel Mevlit Programlarına Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 27 Şubat 2020 yılında İdlib’de şehit olan Recep Bekir ve 2021 yılı Şubat ayında hakkın rahmetine kavuşan geçmiş dönem Karamehmet mahalle muhtarı Ahmet Çete için okunan mevlit programlarına katıldı.

27 Şubat 2020 tarihinde Suriye İdlib’de düzenlenen hava saldırında 34 kahraman Mehmetçiğimizden biri olan Ergene’li şehit Recep Bekir için Yeşiltepe mahallesinde adının veriliği camide ailesi tarafından mevlit programı düzenlendi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gündüz düzenlenen mevlit programına Ergene Belediyesi Meclis Üyesi Ali Cengiz Yürük ile birlikte katıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İki yıl önce bugün Suriye’nin İdlib kentinde askerlerimize düzenlenen hava saldırısında 34 kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Şehitlerimizden biriside P.Uzm. Onb. Recep Bekir. Şehitlerimizin acıları hala içimizde. Bugün ailesi tarafından okutulan mevlit programında katıldım, hiçbir zaman yalnız bırakmadığımız şehit ailemiz ile yine bir araya geldik. Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle bir kez daha anıyorum” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Şehit Recep Bekir için gündüz düzenlenen mevlit programının ardından 2021 yılı Şubat ayında Covid-19 hastalığından dolayı hakkın rahmetine kavuşan Karamehmet Mahallesi geçmiş dönem muhtarı Ahmet Çete için Karamehmet mahallesinde akşam saatlerinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

Karamehmet mahallesinde rahmetli muhtar Ahmet Çete ile birlikte çok güzel hizmetler yaptıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Rahmetli muhtarımız Ahmet Çete ile birlikte çok güzel hizmetlerimiz ve anılarımız oldu. Ailesi tarafından bu akşam Karamehmet mahallemizde düzenlenen mevlit programına katıldım. Rabbin Ergenemize hizmetleri bulunan ve ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımızın makamlarını cennet kabirlerini nur eylesin inşallah” dedi.