Ergene Belediyesi’nden 57.Alay Yürüyüşüne Destek

Çanakkale Savaşı’nın kazanılmasında çok büyük rol üstlenen 57’inci Alay’ın anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen 57. Alay Yürüyüşü ‘ Tarihine Yürüyor’ sloganıyla Çanakkale yürüyüşüne başladı.

Ergene Belediye Başkanlığı’nın da destek verdiği yürüyüşe belediye personelinden Günay Çavuş, Kazım Dönmez, Gülen Kılınç, Feridun Mutlu temsili olarak katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünden başlayan kortej yürüyüşüne  eşlik eden Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı   Ayça Çevikelli ‘ 57. Alay, dünya üzerinde en çok madalya sahibi olan alay olduğu için dünyanın en kahramanca mücadelenin nesillere aktarılması ve yaşatılması anısına gerçekleştirilen 57. Alay’ın temsili yürüyüşüne bu yılda Ergene Belediye Başkanlığı olarak destek verdik. Geçmişte kazandığımız şanlı mücadelenin bu anlamlı günlerde nesillerimize aktarılması adına yeniden yaşatılması milletimizin için önem arz etmektedir ’ ifadelerine yer verdi.