Ergene’de Yol Çalışmaları Dört Koldan Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan ve gerek elverişsiz hava şartları gerekse dış etkenler nedeniyle bozulan yolları onarıyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki yolları tamir etmeye devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel belediye ekiplerinin Sağlık Mahallesi, Marmaracık Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere tadilata ihtiyaç duyulan tüm mahallelerdeki cadde ve sokaklarda çalışma yürüttüğünü ifade ederek, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bozulan kilit parke taş yolların onarımını gerçekleştiriyor. Halkımızın mutluluğu için Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için çalışıyoruz, çalışmalarımıza da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yüksel, “Ergene’nin hiçbir mahallesini bir diğerinden ayırmadan her köşesine projelerimizle ulaşıyoruz. Yol konusunu sorun olmaktan çıkarmak için çalışmalar yapıyor, hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi ekiplerimiz bundan sonra da vatandaşlarımızın taleplerini öncelik olarak alacaklar ve bu doğrultuda çalışmalar yapmaya devam edecekler” diye konuştu.