Öğrenciler Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesini Ziyaret Etti

Ergene Belediyesi tarafından İlçeye kazandırılan Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesine öğrenciler ziyaretlerini devam ettiriyor.

Ocak ayında yoğun bir katılım ile açılışı gerçekleştirilen Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesine hafta içi ve hafta sonu ziyaretler devam ediyor. Önceki gün Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri ile birlikte Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesini ziyaret etti.

Açıldığı tarihten itibaren vatandaşların akınına uğrayan Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri büyük hayranlıkla Atatürk’ün Selanik’te doğmuş olduğu evin birebir aynısı olan evi ve içindeki eski döneme ait eşyaları inceleyen çocuklar bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesini ziyaret eden öğrenciler daha sonra sınıf öğretmenleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler. Ergene Belediyesi Atatürk Evi Müzesi Marmaracık mahallesi Fatih Kızıltoprak Caddesi Ergene Belediyesi ek hizmet binası yanında yer alırken, Pazartesi günü hariç diğer günler sabah saat 10.00 ile 19.00 arasında ziyarete açıktır.