Başkan Yüksel’den vatandaşlara sevgililer günü çiçeği

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleleri başta olmak üzere ilçenin çeşitli mahallelerinde vatandaşlara çiçek dağıtarak Ergene halkının sevgililer gününü kutladı. Ergeneli vatandaşlar sevgililer gününde kendilerini unutmayarak çiçek dağıtan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür ettiler.

Bu yıl da geleneği bozmadan ilçede 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sabahın erken saatlerinde mesai gözetmeksizin vatandaşları karşılayarak, çiçek takdiminde bulundu.

Sevgi ile çıktığımız hizmet yolculuğumuzu bugünlerin vesilesi ile taçlandırıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ““Yaşadığımız her gün, bulunduğumuz her ortam sevgi temelleri üzerine kurulmalıdır. Mutlu olmanın yolunun birbirimizi sevmekten geçtiğinin bilinciyle ilçemiz genelinde sevgiyle çıktığımız yolda mutlu insan yüzleri görme hedefiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Ergene, sevgiyi içerisinde yaşatan ilçe konumuyla gelişim ve değişime devam edecek. Sevmenin veya sevgili olmanın zamanı, tarihi veya bir günü olmaz. Sevgi, umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir. Sevginin var olduğu bir dünyayı gelecek nesillere bırakabilme temennisi içinde 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyorum” dedi.