Trakya´nın Cazibe Merkezi Olacak Olan Proje Ziyaret Edildi

14 Şubat tarihinde Marmaracık mahallesinde hizmete açılacak olan Gölet Kafe ve Restaurantı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

2022 yılının ilk altı ayında altı yeni projenin açılışı gerçekleşen olacak olan Ergene’de Belediye Başkanı Rasim Yüksel ikinci büyük proje olan Marmaracık Mahallesindeki Gölet Kafe ve Restaurantı Ergene Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ederek yapılan son çalışmaları yerinde inceledi. 14 Şubat tarihinde açılışı gerçekleşecek olan Gölet Kafe ve Restaurantta söz, düğün, nişan, doğum günü etkinlikleri, toplantı yemekleri gibi birçok organizasyonun yapılacağını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel fiyatlarında en alt limitte olacağını belirtti.

Ergene ilçemize kazandırdığımız sayısız eserlerden en yenisi olacak olan Marmaracık Mahallemizde ki bu güzel projemizin açılışına sayılı günler kaldı diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak yine tarihi bir projenin altına imza atmaya hazırlanıyoruz. Sadece Ergeneye değil tüm Trakya’ya hitap edecek olan bu güzel projemiz 14 Şubatta kapılarını hizmete açacak. Ergene Belediye Başkan yardımcılarımız ve Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte projemizde yapılan son çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık” dedi.

8 yıl gibi kısa bir süre içinde Ergene’ye birçok kalıcı eser kazandırdıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Modern yaşanılabilir bir yer haline gelen Ergenemiz günden güne daha da gelişiyor ve büyüyor. Ergene ilçemize yapmış olduğumuz yatırımlar ile şunu iddia ediyorum ki hizmette kimse bizimle yarışamaz. Kültürden spora, sağlık hizmetlerinden, alt yapı ve üst yapı çalışmaları gibi birçok alanda hizmetlerimiz ve projelerimiz oldu. Ergene halkımıza söz verdiğimiz gibi durmadan, yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ergene’de yaşayan vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor” dedi.