Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den Dernek Ziyareti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Erzincan Tunceli Bingöl Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Celal Varol’u ziyaret etti.

Ziyarette Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Ergene ilçemizin modern bir yapıya sahip olması adına elimizden gelen mücadeleyi sergilerken, bir çok mahallemizde kilit parke taşı, asfaltlama, çevre düzenleme, bank ve  durak çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak adına çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken, birlik beraberlik içerisinde Ergenemizin temellerini birlikte atacağız’ ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Celal Varol ‘ Ergenenin gelişimi adına çalışmalarını sürdüren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e  çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.