Başkan Yüksel’den Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız,görevine yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Yüksel, Ergene yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen fazla olaylar yaşanmadı. İlçe dağınık bir coğrafi alan üzerine konumlandırılmıştır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için emniyet güçlerine büyük görevler düşmektedir.  Sizlerle birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Belediye olarak da elimizden gelen desteği sağlayarak huzur ve güven ortamının daha yukarılara çıkacağının düşüncesindeyim. Yeni görevinizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Ergene  ile ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Emniyet Müdürü Ayhan Ekinci ise ilçede huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal güvenliğini korumak için karşılıklı işbirliğiyle çalışmaların yürütülmesi gerektiğinin vurguladı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ziyaret ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.