Ergene Belediyesinin Meşhur Velimeşe Bozası Fuarda Yerini Aldı

İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen “Karavanist & Outdoorist” fuarına Ergene Belediyesi Tekirdağ’ın coğrafi işaret almış olan meşhur Velimeşe bozası ile katılım sağladı.

Doğayla iç içe yaşamayı sevenlerin tercihi olan karavanların en yeni modellerinin sergilendiği Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı ve doğa ile iç içe olmayı sevenlerin tüm malzemelerini bulabildiği Outdoorist fuarı 8 Ocak Cumartesi günü itibariyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açtı. Birbirinden farklı karavan, ekipman ve ürünlerin ye aldığı fuara Ergene Belediyesi de Tekirdağ’ın coğrafi işaret almış olan Velimeşe mahallesinin meşhur Velimeşe bozası ile katılım sağladı. Misafirlere görevli belediye personeli Velimeşe bozasından ikram etti.

Ünlü sinema sanatçısı Taylan Erler’in de katılımcı olarak yer aldığı fuarda kendisine ikram edilen Velimeşe bozasını çok beğendiğini belirterek, “Daha önce içmiş olduğu hiçbir bozada bu güzel tadı almamıştım. Gerçekten tadı olduğu kadar içimi de çok güzel. Tekirdağ’a geldiğimde tercihlerimin birinci sırasında Velimeşe bozası var” dedi.

Meşhur Velimeşe bozasının Coğrası işaret almasında emekleri olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e sinema sanatçısı Taylan Erler saygı ve selamlarını da iletti.