Ergene Belediyesinin Yeni Kurs Kayıtları Başladı

Meslek eğitim kursları ile her yıl vatandaşlara yeni bir iş kapısı açmak için ücretsiz kurslar düzenleyen Ergene Belediyesinin Seramik ve Çini Kursu kayıtları başladı.

Ergene Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz bir şekilde verilen pastacılık, bayan kuaförlüğü, bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, aşçı yardımcılığı, İngilizce, deri çanta ve aksesuar, hediyelik eşya, resim, halk oyunları, girişimcilik kurslarının yanı sıra çini ve seramik kursları da açıldı. Çini ve seramik kurslarına kayıtların başladığı bilgisi verilirken bu kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin Ergene Belediyesi Kültür Merkezine müracaat etmeleri gerekiyor.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasmızda bir çok yeni kurslarımızı hayata geçirdik diyen Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergenemizde meslek edindirme kurslarımız ile birçok vatandaşımızı iş sahibi yapmayı hedefliyoruz. Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ile yaptığımız çalışmalarla halkımıza her alanda dokunan işler yaparak faydalı olma gayretimizi sürdürüyoruz. Yetişkinlerimizin yan ı sıra öğrencilerimiz içinde düzenlenen ücretsiz resim ve İngilizce kurslarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Ergene’de vatandaşlarımıza her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.