Başkan Yüksel Bu Yılda Geleneği Bozmadı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde sabah mesaisiyle Ergeneli kadınlarla bir araya gelerek, karanfil ve martinicka bilekliği dağıttı.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Menderes Yıldız, Nuh Nuhoğlu,ve meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikte kadınlarla sohbet ederek hatırlarını sorup hediyelerini takdim eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu yılda geleneği bozmadık geçen yılda kadınlarımızı sabah işlerine gitmeden karşılayarak hediyelerimizi takdim ettik. Geleceğimizin mimarı emekçi kadınlarımızla sabah mesaisinde bir araya gelmeyi özellikle görev edindik. Gelenek bozulmadan vatandaşlarımız için çalışmalarımız devam edecektir’ dedi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca ‘  Mesainin başlangıcıyla belediye personelinin de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken, emekçi kadınların mücadelesiyle kazanılan bir kadınlar günü olduğu bilgisini kaydederek, tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.