Belediye Başkanı Yüksel ve Genel Sekreter Karakaya’dan Ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya Ergene Velimeşe Şehitliğini ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Nuh Nuhoğlu ve Meclis Üyesi Yüksel Baydarlı’nın da bulunduğu ziyarette, Velimeşe Mahallesi Şehitliğinde incelemelerde bulunarak Şehitler Haftası öncesinde hazırlık çalışmalarına ilişkin bilgiler aktarıldı.

Şehitler Haftası öncesinde Şehitlerimize ziyaret gerçekleştirdik diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Bir kez daha şanlı destanla nesilden nesile aktararak mukaddes topraklar uğruna eşsiz bir mücadele örneği sergileyen, hiç çekinmeden canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’ ifadelerine yer verdi.