Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ulaş Hizmet Binasında yapılan toplantıda, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nün 16.02.2016 gün ve 100 sayılı yazısına konu olan mevcut memur kadrolarında unvan değişikliği yapılması hususu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.  Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne konu olan hafriyat taşıma ve kabul belgesi ücret tarifelerinin belirlenmesi hususu  Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün yazısına konu olan ambulans alınması konusu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. İmar Şehircilik Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Moğolistan’ın Bayan Ülgi Şehri’nin kardeş şehir olma talebi görüşülerek reddine karar verildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Marmaracık Mahallesi 1822 nolu parselde yapılan imar planı tadilatının ve Marmaracık Mahallesi 722 nolu parselde yapılan imar planı tadilatının Tekirdağ Valiliği  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda tekrar görüşülmesi konusunda İmar Komisyonuna havale edildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 527 sayılı yazısına konu olan Marmaracık 3. Etap Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı Bölgesi Revizyon Uygulamalı İmar Planı hususu görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edilmesine karara verildi.

Özel Kalem Müdürlüğü’nün 23.02.2016 gün ve 50 sayılı yazısına konu olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün görev ve çalışma esaslarını belirleyen yönetmeliğin görüşülmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

Sunulan önergeyle meclis gündemine alınarak KİK- DER tarafından 15-22 Nisan tarihlerinde Küba’da düzenlenecek olan seminere katılması hususu görüşülerek; Ali Bakır, Selahattin Arbağ, Merdin Cantaş, Selçuk Gündoğan, Mülayim Bedir, Musa Demirkol, Erol Yürük, Muzaffer Ateş’in katılmasın oy birliğiyle karar verildi.

Meclis Toplantısı sonunda, Ergene Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısının 6 Nisan Çarşamba Günü yapılacağı bilgisi kaydedildi.