Ergene Belediyesinde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Meslek eğitim kursları ile her yıl vatandaşlara yeni bir iş kapısı açmak için ücretsiz kurslar düzenleyen Ergene Belediyesinin yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Ergene Belediyesi meslek edindirme kursları adına başlatmış olduğu hediyelik eşya yapımı, bayan kuaförlük kursu, giyim biçki dikiş kursu ve deri çanta aksesuar yapımı kurs kayıtlarına başladı. Yeni dönem kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binasına başvurmaları gerekiyor.

Ergene Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen meslek edindirme kurslarının yanı sıra çocuklar içinde, çocuk korosu ve çocuk satranç kurs kayıtları da başladı.

Ergene Belediyesinin açmış olduğu meslek edindirme kursları sayesinde bir çok kursiyerin iş sahibi olduğunu ve bazılarının da kendi iş yerlerini açtığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarla, insanımıza her alanda dokunan, faydalı olan çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Her yıl açtığımız meslek edindirme kurslarımız ile Ergene’de yaşayan vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Biz sadece altyapı, yol, kanal, park yapmıyoruz. Biz insanımızın doğumundan ölümüne kadar her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.