Ergene Belediyesi Kursları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi’nin vatandaşlar için ücretsiz bir şekilde başlatmış olduğu meslek edindirme kursları yeni dönem kursiyerleri ile devam ediyor.

Ergene Belediyesinin başlatmış olduğu meslek edindirme kurslarından biri olan Bilgisayar destekli muhasebe kursu yeni dönem kursiyerleri ile başladı. Hafta içi belirlenen gün ve saat aralıklarında Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde derse giren kursiyerler almış oldukları eğitimlerden gayet memnun olduklarını, fırsat bulmaları halinde Ergene Belediyesi tarafından ücretsiz bir şekilde düzenlenen diğer kurslara da başvuracaklarını belirttiler.

Bilgisayarlı muhasebe kursunda kursiyerlere öncelikle muhasebe hakkında bilgiler aktarılırken bunun yanı sıra bilgisayarda kullanılan muhasebe programları da etkin ve işlevsel bir şekilde gösterilerek uygulamalı olarak kursiyerlere aktarılıyor.

Ergene Kültür Merkezinin belediyemize devredilmesiyle planlamış olduğumuz birçok kursumuzu hayata geçirdik diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergenemizde meslek edindirme kurslarımız ile birçok vatandaşımızı iş sahibi yapmayı hedefliyoruz. Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ile yaptığımız çalışmalarla halkımıza her alanda dokunan işler yaparak faydalı olma gayretimizi sürdürüyoruz. Ergene’de vatandaşlarımıza her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.