Vakıflar Mahallesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Ergene ilçesinin her noktasına hizmet götürme anlayışından yola çıkarak çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, vatandaşların memnuniyetini göz önünde bulundurarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İlçe genelinde birçok noktada hizmet sağlayarak asfaltmadan durak yapım çalışmalarına, bank üretiminden peyzaj çalışmalarına kadar mahallelerde hizmetlerini sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, Vakıflar Mahallesinde sürdürdüğü kilit parke çalışmalarının yanı sıra cadde boyunca peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen  çalışmalar hakkında bilgiler veren ekipler, ‘Belirlenen program dahilinde ilçemiz genelinde asfaltlama  ve kilit parke çalışmalarımızı gerçekleştirdik, çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte vatandaşların keyifli zaman geçirecekleri imkanlar oluşturduk. Vakıflar Mahallesinde gerçekleştirilen kilit parke çalışmalarının ardından peyzaj çalışmalarıyla birlikte çevre düzenleme hizmetlerini sürdürüyoruz. İlçemiz genelinde hizmetlerimiz artarak devam edecektir’ ifadelerine yer verildi.