Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu Ergene’de şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçenin her noktasına hizmet ulaştırmayı sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek ziyaretlerine devam ediyor.

Ergene ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üreterek halkın taleplerine cevap bulmaya çalışan Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Ziyaretlerimiz esnasında yeni projelerimizi halkımıza anlatarak mahallelerde yaşam kalitesini yükseltmenin garantisini veriyoruz. Ergene halkına yakışır bir biçimde çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir ilçe konumunu sağlamak ve vatandaşların isteklerine cevap verebilmek ve bunun yanı sıra  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam edecektir’ dedi.

Vatandaşın Her Daim Yanındayız

Düğün, nişan, taziye ve hasta ziyaretleri ile iyi günde de kötü  günde de vatandaşının yanında olan  Belediye Başkanı Rasim Yüksel, doğumdan ölüme, hastalıktan sağlığa kadar her alanda vatandaşımızın yanında olduğumuz yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Toplumsal birlik ve beraberliğin devam etmesi için sevinçli günde ve hüzünlü  günde  de vatandaşımızın yanında olacağız. Daha yaşanabilir Ergene’nin temellerini vatandaşlarımızla birlikte atacağız’ ifadelerine yer verdi.