Çizgi Dışı Dergi Editörü Minel İşcan’dan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Çizgi Dışı Dergi Editörü Minel İşcan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ergene  Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile röportaj yapma şansı yakalayan İşcan, yönetim yapısı ve ilçenin gelişimi adına hayata geçirilecek olan proje ve çalışmalar  hakkında bilgi edinmek amacıyla sorular aktarırken, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e  röportaj teklifini geri çevirmemesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı çalışmalar sergileyerek önemli bir adım olan hobilerini faal olarak yürütmeleri bizleri mutlu etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Çizgi Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Editörü Minel İşcan’ı tebrik ediyor, çalışma hayatında başarılar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.