Ergene’de Projeler Hayat Buluyor

Ergene Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Park’ projesi çalışmalarına başladı.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla projelerini  hayata geçiren Ergene Belediyesi; Kariyer İstihdam Merkezi, Hoş geldin Bebek, Kent Konseyi gibi yürüttüğü çalışmalarına bir yenisi daha ekledi.

İlçe genelinde mahallelerde yapılması planlanan  projenin  startı Hürriyet Mahallesinde verilirken çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci,  yapılması düşünülen park alanlarının vatandaşların ihtiyaçları ve parkı kullanacak mahalle sakinlerinin istekleri göz önünde bulundurarak çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

Yüksel, parkların sosyal alan olarak en sık kullanılan yerler olduğunu belirtirken, çocukların ve ailelerin keyifli hallerine şahit oldukça yatırımlarımızı daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. Çocuk oyun alanlarının çalışmaları kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır ’ dedi.