Belediye Düğün Salonu Yenilendi

Ergene’yi ileriye taşımak adına yenilikçi çalışmalarını  vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Ergene Belediye Başkanlığı, çalışmalar kapsamında Velimeşe Kapalı Düğün Salonunda yenileme, tadilat ve bakım çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen hizmetler kapsamında yeni ve modern bir düğün salonuna kavuşan Velimeşe Kapalı Düğün Salonu, hafta sonu gerçekleştirilen ilk nişan töreniyle halkın hizmetine sunuldu.

Sosyal hizmetler kapsamında yenilenen düğün salonunda parkelerden duvar döşemelerine, gelin odasından masa düzenine ve pist alanına kadar çok sayıda değişim ve yenilenme yaşanırken,  masa ve sandalye düzeninin kurulmasıyla modern görüntü oluşturuldu.

Düğün Salonu hizmetlerini ve çalışmalarını yakından takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ Kapalı Düğün Salonunda yenileme  çalışmaları başlamadan önce  görüntüsüyle kötü bir durumdaydı. Yenilenen ve gelişen Ergene ilçemizin temellerini atmak adına gelen taleplere ve ihtiyaçlara cevap verirken, hizmet çalışmalarımızda kapalı düğün salonun yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Halkımıza sunduğumuz hizmetlerimiz artarak devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.