Ergene’nin Dört Bir Yanında Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında yol çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hava koşullarının müsait olduğu sürece yol çalışmalarının aynı yoğunlukta devam edeceğini belirti.

İlçeye kazandırılan modern yaşam alanlarına yapılan nitelikli yolların asfaltlama ve kilit parke taş tamiri Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından titizlikle devam ediyor. İlçenin dört bir yanında eş zamanlı olarak yapılan çalışmalar neticesinde bozuk olan yollar tamir ediliyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler Yeşiltepe Mahallesi İnanç Caddesi, Velimeşe mahallesi birlik bakkal sokak, Cafer ağa sokak ve Cumhuriyet Mahallesinde taş tamiri ve sıcak asfalt serme çalışmalarında bulundu. Taş tamiri çalışmasının yanı sıra ayrıca Marmaracık ve OSB arasında ki bağlantı yolunda ki çalışmalar ile Bakırça mahallesinde ki kilit parke taş tamiri çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hava koşullarının uygun olduğu her anı en verimli şekilde değerlendirdiklerini dile getirdi. İlçenin birçok mahallesinde eş zamanlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de belediye ekiplerimiz büyük bir özveriyle yol çalışmalarına devam ediyor. İlçemizde ki mahallelerde deforme olan, bozulan kilit parke taş yollar yenileri ile değiştirilerek hem caddenin görünümü düzeltiliyor hem de üst yapısı onarılıyor. Her mahallemizde eşit hizmet sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını dürdürüyor. Ergene’de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve ilçemizde bozuk yol bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.