Gölet İçinde Temizlik Çalışmaları Başlıyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Marmaracık Mahallesinde bulunan gölette devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde incelerken en kısa sürede gölet içinde de temizlik çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Marmaracık göletinde ki çalışmaların tamamlanmasının ardından bu bölgenin Tekirdağ’ın cazibe merkezi olacağını belirterek önce ki gün devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ergene Belediyesi Meclis üyesi Salih Tıknas ile Marmaracık göletinde incelemelerde bulunan Başkan Yüksek gölet içinde de temizlik çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Trakya’nın en büyük cazibe merkezini hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Marmaracık göletinde projemizde bin metrekare kapalı bir binamız var. Bu kapalı binamız içinde restaurant, kafeterya, düğün salonları mevcut. Ergenemizde çok amaçlı bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Ergene Belediyesi olarak sosyal belediyecilikte her zaman iddialıyız ve iddialı projelerimizden birini daha hayata geçireceğiz. Projenin yapımında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızın da emekleri var. Bu binayı yaptılar bize tahsis ettiler. Trakya’nın en büyük sosyal tesisini Ergene halkımızın hizmetine sunacağız. En kısa zamanda gölet içinde de temizlik çalışmalarımız olacak, gondollar ile burada vatandaşlarımız keyifli vakit geçirecekler. Bölgeyi koruma altına alacağız, burada alkol kullanımına müsaade etmeyeceğiz. Burada güvenlik personelimiz olacak ve alkol kullanımına izin vermeyeceğiz. Tamamen ailelere hitap eden gençlere yönelik tesis olacak ve gençler nişanlarını, düğünlerini, nikahlarını burada yapabilecekler” diye konuştu.