Ergene Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının 2. Dönemin başlamasıyla birlikte bölgede ihtiyacı olan okullara destek sağlamaya devam eden Ergene Belediye Başkanlığı, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların taleplerini karşılamaya devam ediyor.

İlçe genelinde bulunan okullarda çocukların güvenle vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, en son olarak Marmaracık İlkokulu Şinasi Danış Anasınıfı’nın okul bahçesinde parke döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ergene Belediyesi ekiplerinin çok hızlı bir şekilde parke döşeme çalışması gerçekleştirdiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Çocuklarımızın okul bahçelerinde rahatlıkla oyun oynayabilmelerini sağlamak amacıyla parke döşeme çalışmalarını gerçekleştirdik. Güvenli eğitim yuvalarında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim alması tek temennimizdir. Bu anlayıştan hareketle çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.