Ergene Masal Parkında Çalışmalar Devam Ediyor

Ergeneye yeni sosyal alanlar kavuşmak adına park proje çalışmalarını hayata geçirmeye devam eden Ergene Belediye Başkanlığı, Yeşiltepe Mahallesinde yapılması planlanan Masal Parkı Proje çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçe genelinde her mahalleye bir park projesi kapsamında belirlenen noktalarda park proje çalışmalarını hayata geçiren Ergene Belediye Başkanlığı, Serhat Serbesttürk Parkı, Sevgi ve Barış Parkı’nın vatandaşlar yoğun beğeni alınmasıyla birlikte Yeşiltepe Mahallesi içinde Masal Parkı Projesinin çalışmalarını hızlandırdı.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda  Masal Parkı’nın donanımıyla ve büyüklüğüyle dikkat çekeceğini belirten ekipler, ‘ İlçe genelinde hizmet çalışmalarımız devam ederken, Masal Parkı Projesi’yle vatandaşların rahat dolaşabilmesi ve çocukların güvenilir bir alanda oynamaları hedeflenmektedir. Bu anlayışla Masal Parkı Projesi’nin çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte kısa sürede hayata geçirileceği bilgisini kaydetti.