ASB Bölge Müdürlüğü’nden Başkan Yüksel’e Ziyaret

Avrupa Serbest Bölge Gümrük Müdürü Murat Aydeniz  ve beraberindeki heyet, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette yasal ticaretin kolaylaştırılması, sorunsuz hizmet, sorumlu idare anlayışına bağlı olarak uluslararası ticaretin geliştirilmesi açısından gümrük müdürlüklerinin  büyük önem arz ettiğini  ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, geçtiğimiz gün kutlanan 26 Ocak Dünya Gümrük Günü dolayısıyla sizin ve tüm personelinizin Dünya Gümrük Gününü kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından Avrupa Serbest Bölge Gümrük Müdürü Murat Aydeniz’e türk kahvesi fincanı hediye edilirken, nazik ziyaretlerinden  Gümrük Müdürü Murat Aydeniz ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.