Huzurevi Sakinlerinden Başkan Yüksel’e Ziyaret

Çorlu huzurevi sakinleri, her fırsatta kendilerini ziyaret edip gönüllerini alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette huzurevi  sakinlerini makamında ağırlayan  Belediye Başkanı Rasim Yüksel, başımızın tacı yaşlılarımızın her zaman hatırlarını sorup onların gönüllerini hoş tutmak asli görevimizdir. Onlar geçmişe ışık tutan, bizleri tecrübeleriyle aydınlatan değerlerdir’ ifadelerine yer verdi.

Yüksel ayrıca ‘ Yönetim anlayışımızla birlikte yaşlılarımızın her zaman yanında olarak elimizden gelen imkanlar ölçüsünde yardım sağladık. Bizler de bir gün gelip onların yerini alacağız. Onlara verdiğimiz önem ve değere yarın bizlerde muhtaç olacağız’ dedi.

Ziyarette huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet eden  Başkan  Yüksel’e  hediye takdim edildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, huzurevi sakinlerinin el emeği göz nuru hazırladığı hediyeden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.