Ergene Belediyesi’nin Eğitime Desteği Sürüyor

Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde eğitim veren okullardan gelen talepler doğrultusunda okulların boya badana ve tadilat çalışmaları başta olmak üzere birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının 2. dönemin başlamasıyla birlikte bölgedeki tüm ihtiyacı olan okullara destek sağlamaya çalışan Ergene Belediye Başkanlığı, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların taleplerini karşılamaya devam ettiğini açıkladı.

Pınarbaşı Mahallesi İlköğretim Okulunda ve Velimeşe Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulunda tadilat bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçemiz genelinde belirlenen program dahilinde okullarımıza yardım ve destek çalışmalarını sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimizdir’ ifadelerine yer verdi.