Ergene Atletizm Spor Kulübü’nden Büyük Başarı

Ergene Belediye Spor, atletizm alanında başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü Sporcuları 23-24-25 Ocak tarihlerinde Metin Emin antrenörlüğünde katıldıkları müsabakalardan büyük başarı gösterdi.

İstanbul’da 16 yaş altı salon atletizm şampiyonasında Batuhan Çakır ‘Uzun Atlamada’  Türkiye birinciliğini, Gönül Köksal ‘Yüksek Atlamada’ Türkiye üçüncülüğünü, Almina Malkoç  ‘ 3 Adımda’  Türkiye üçüncülüğü, Bensu Varol ‘Yüksek Atlamada’   Türkiye dördüncülüğünü , Oğuzkağan Hacıoğlu ‘3 Adımda’ Türkiye yedinciliğini  elde etti. Atletizm Spor Kulübü toplamda 4 madalyayla müsabakayı tamamlayarak büyük başarı kazandı.

Sporcuların Her Daim Destekçisiyiz

Spor ve sporculara yönelik her daim destek sağladıklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Türkiye Şampiyonu olan gençlerimle büyük gurur duyarken, 16 yaş altı salon atletizmde Ergenemizi temsil etmelerinden dolayı mutluyuz. Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübünü ve ve Antrenör Metin Emin’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.