Karne Alan Öğrencilerden Başkan Yüksel’e Ziyaret

Karne Alan Öğrencilerden  Başkan Yüksel’e Ziyaret
Karne Alan Öğrencilerden Başkan Yüksel’e Ziyaret

Vakıflar Mahallesi İstiklal İlköğretim Okulu Öğrencileri, karnelerini aldıktan sonra  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Rasim Yüksel, öğrencilerin başarılarının devam ettirmeleri konusunda temennilerde bulunurken, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi önemsiyoruz. Bu anlamda  okul hayatınızda ki başarılar bizleri mutlu ederken, ilçenin başarılarının eğitim alanında artarak devam etmesi de  tek dileğimizdir ’ ifadelerine yer verdi.

Yüksel ayrıca ‘ 2015-2016 yılı eğitim öğretim yılının sömestr tatilinin öncelikle öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından çocuklara karne hediyelerinin takdim edilmesiyle ziyaret programı sona erdi.