Ergene’de Toplu Nikah Töreni Kayıtları Başladı

Ergene Belediyesi’nin ilçe sınırlarında ikamet eden ve ihtiyaç sahibi çiftlere yönelik düzenlenen Toplu Nikah Törenin kayıtları başladı. Nikah töreni için son başvuru tarihi 10 Şubat Çarşamba günü olduğu belirtildi.

14 Şubat Sevgililer Gününde Velimeşe Kapalı Düğün Salonunda gerçekleştirilecek nikah törenine katılacak çiftler 10 Şubat tarihine kadar Ulaş Hizmet Binasında bulunan nikah memuruna kayıt yaptırılması gerektiği açıklandı.

Masrafları Belediye Karşılıyor

Nikahı kıyılan çiftlerin gelinliğinden ayakkabısına davetiyesinden kuaförüne kadar tüm masrafların  Ergene Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacağı müjdesi verilirken, 14 Şubat tarihinden dolayı vatandaşların da bu günü tercih etmeleriyle özel günlerini  ölümsüzleştirileceği bilgisi kaydedildi.