O Ses Türkiye Yarışmacısı Onur Baytan’dan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Bir televizyon kanalında yayınlanmakta olan O Ses Türkiye programı yarışmacısı Onur Baytan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci’nin de bulunduğu ziyarette  Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Onur Baytan’ın yarışmada gösterdiği performans ile Trakya’yı başarılı bir şekilde temsil etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışma programında başarılar diledi.

Yarışmanın gidişatına ilişkin bilgiler veren O Ses Türkiye Yarışmacısı Onur Baytan ‘ 2.tur elemesinde 6 kişilik grupta birinci seçilerek 2. tura geçtiğini belirtirken, yarışma boyunca sağladığınız desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.