Başkan Yüksel, Çalışan Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Ergene Belediyesi ‘ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla basın mensuplarına yönelik kahvaltı etkinliği düzenledi. Antique  Restaurant’a organize edilen kahvaltı etkinliğine Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, CHP İlçe Teşkilat Başkanı Erdinç İrel, Kadın Kolları Başkanı Duranca Ormanlı, Ergene Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen  ve  ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirme adına haber peşinde koşturan basın mensuplarına yönelik düzenlenen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçenin gelişimi ve modern bir yapıya kavuşması adına göreve geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Her mahallede hizmetlerimiz devam ederken, kendi imkanlarımızla hayata geçirdiğimiz hizmetlerle birlikte adından söz ettiren örnek bir ilçenin temellerini atacağız. Kapalı Pazar Yeri Projemizde Trakya’da örnek olacak projelerimiz arasında yer alırken, yatırımlarımızın hayata geçirilmesi konusunda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı çabuk sonuca kavuşamıyoruz. Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Projemiz içinde Başbakanlıktan tahsis bekliyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Yüksel ayrıca ‘ Mahallelerimizde hizmetlerimiz devam ederken, Ergene’de 2 Gölet Projemizi Marmaracık ve Velimeşe Mahallelerinde gerçekleştireceğiz. Tek temennimiz adından söz ettiren marka bir ilçe konumuna gelebilmektir. İlçemizin sorunlarını biliyoruz, vatandaşımızı tanıyoruz bu doğrultuda çözüm yollarıyla birlikte ilçemizi güzel ve kalıcı hizmetlerle donatacağız’ dedi.

Başkan Yüksel ‘Belediye Başkanı Olmasaydım Gazeteci Olurdum’

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Basınımızla zaman zaman çelişsekte,  ilçemizin gelişimi ve tanıtımı adına projelerimizi duyurup kamuoyu bilincinin oluşmasında basınımızın rolü büyüktür. Belediye Başkanı olmasaydım gazetecilik mesleğiyle hayatımı sürdürürdüm. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm basın mensuplarının bu özel gününü kutluyor, çalışma hayatlarında başarı ve  kolaylıklar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı etkinliği, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekinmesinin ardından sona erdi.