Ergene Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediye Başkanlığı’nın Ocak ayı olağan meclis toplantısı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. Ulaş Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ocak ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘2016 yılında alınacak kararların ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Yoklama ve önergelerin görüşülmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri içerisinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 615 sayılı yazısına konu olan Gayrimenkul Satış Komisyonu’na Ekrem Tutan’ın seçilmesine karar verildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğüne konu olan 2016 yılında çalışacak denetim komisyonu oluşturuldu. Kapalı oylama ile yapılan seçimde meclis üyelerinde Yüksel Baydarlı, Selahattin Arbağ ve Gülsun Şengül seçildi. Belediye Meclisi’nin tatil yapacağı ay görüşülerek, Temmuz ayı olarak belirlenmesine oy birliğiyle karar verildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 500 sayılı yazısına konu olan amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılması hususu görüşülerek komisyona havale edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 978 sayılı yazısına konu olan zabıta hizmetlerini fiilen yürütmek üzere görevlendirilen personele 2016 yılında ödenecek olan fazla çalışma ücretinin  430 lira olarak belirlenmesine karar verildi.

İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün yazısına konu olan mevcut boş memur kadrolarında unvan değişikliğinin yapılması ve 2016 yılında çalışacak olan sözleşmeli personelin ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.

İnsan Kaynakları  ve Eğitim Müdürlüğü’nün 985 sayılı yazısına konu olan mevcut boş bulunan Emlak ve İstimlak Müdürü kadrosunda derece değişikliği yapılması hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Şubat ayı olağan meclis toplantısının 3 Şubat Çarşamba Günü Saat 14:00’da gerçekleştirilmesine karar verildi.