Ergene Belediyesi’nden Yoğun Kar Mesaisi

Ergene Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm Trakya’da olduğu gibi Ergene İlçesini de etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle tuzlama ve temizleme çalışmalarına  gece boyunca devam etti.

Aşırı kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde cadde ve sokaklarda oluşabilecek olumsuzların önüne geçmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, belirli zamanda yaşanan aksaklıkları gidermek için iş makineleriyle birlikte mesaisi gözetmeksizin çalışmaların devam edeceği bilgisini kaydetti.

Yoğun kar mesaisinde incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak adına yerine incelemelerde bulunarak, kapanan mahalle yollarının açılması için gereken özverili çalışmayı ekiplerimiz gerçekleştirdi’ ifadelerine yer verdi.