Başkan Yüksel, Vakıflar Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Ergene sınırları içerisinde bulunan birçok noktaya hizmet götürerek bölgede yaşanan ulaşım sıkıntılarını çözmeye çalışan Ergene Belediye Başkanlığı yol çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.

Sağlık Mahallesi, Yeşiltepe, Kırkgöz, Velimeşe, Yulaflı ve Vakıflar başta olmak üzere bir çok mahallede  yol çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların devam edeceği bilgisini kaydederken, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Vakıflar Mahallesinde gerçekleştirilen kilit parke çalışmalarının yanı sıra camii duvar döşemelerinin yerinde inceledi.  Mahallenin bir çok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Yüksel, vatandaşların modern bir kent yapısı içinde yaşamalarını sağlamak adına yol çalışmalarını belirlenen program ve imkanlar ölçüsünde gerçekleştireceğiz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan yol sorununa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın da desteğiyle çözüme kavuşturacağız’ ifadelerine yer verdi.

Başkan Yüksel Vakıflar Halkının Takdirini Kazandı

Vatandaş yapılan hizmetten  duyduğu memnuniyeti dile getirmek adına vatandaş ‘Vakıflar Mahallemize yaptığınız  hizmetler için Vakıflar Halkı olarak, Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e teşekkür ederiz’ yazılı pankart asarak memnuniyetlerini gösterdi.