Ergene Belediyesi Yeni Yılı Erken Kutladı

Ergene Belediye Başkanlığı, yılbaşı öncesinde Ergene ailesine yönelik yılbaşı eğlence programı hazırladı.

Ulaş Hizmet Binasında gerçekleştirilen yılbaşı eğlence programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasında ‘Biz Kocaman Bir Aileyiz, Sevgiyle Tüm Engelleri Birlikte Aşacağız’ diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergenemiz yeni kurulan bir ilçe olmasından dolayı güçlü ve sağlam ekip kadronun kurulumundan başlayarak,  modern bir ilçenin temellerini atmaya çalıştık. Her zaman daha ileri ve daha iyiye ulaşma hedefimizle personelimizin de katkılarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Hizmetimizin gitmediği hiçbir mahallenin kalmayacağını her fırsatta dile getirirken, 2016 yılında da sizlerin de desteğiyle hizmetlerimizim artarak devam edeceğine inanıyorum. 10 Ocak Pazar günü de  Sağlık, Yeşiltepe ve Vakıflar Mahallemizin yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının temel atma törenini gerçekleştireceğiz. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanabilir bir ilçe konumuna gelebilmesi için kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2016 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

2015 yılının değerlendirmesi adına Ergene Belediye Başkanlığının yaptığı hizmet ve çalışmaların tanıtımı yapıldığı slayt gösterimi yılbaşı programına gelen davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

Ergene Belediyesi Korosunun sahne almasının ardından pervane, caddelerde rüzgar, kara tren, senden başka gibi birbirinden nadide eserler   gece boyunca koro ekibi tarafından seslendirildi. Roman Dans Grubu ve Onur Suzan Dans Grubunun sahne gösterileri davetlilerden büyük beğeni toplarken, Canan Şimşek’in şarkılarıyla renklenen gecede yaklaşık 1000 kişilik davetli aileleriyle birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Gecede Noel Baba sürprizi yaşandı. Alışılmış kırmızı kostümü, ponponlu başlığı, uzun beyaz sakalı ve tombul yanaklarıyla özellikle çocukların sevgilisi olan Noel Baba, çocuklara bol bol hediye dağıttı. Gecenin sonunda yılbaşı çekilişi büyük bir heyecana sahne olurken, katılımcılar eğlence programında duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür etti.