TESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞKAN YÜKSEL’E ZİYARET

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret programı kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının temel atma töreninin yapılacağı Sağlık Mahallesi’nde yer incelemelerinde bulunmasıyla devam etti.

Ziyarette, yakında Ergene’de başlayacak olan kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının temel atma töreni tarihine ilişkin bilgi alışverişinde bulunulurken, Sağlık, Yeşiltepe ve Vakıflar Mahallesi’nin temel atma töreninin 10 Ocak Pazar Günü yapılacağı müjdesi verildi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçemiz adına önemli bir projenin startını vermenin mutluluğunu yaşarken, 10 Ocak tarihi ilçemizin gelişimi modern yapıya kavuşmasında önemli bir adım oluşturmaktadır. Kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının gerçekleşmesinde desteği olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a ve TESKİ Genel Müdürümüz Şafak Başa’ya teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.