Başkan Yüksel’den TESKİ Genel Müdürlüğüne Ziyaret

Başkan Yüksel’den TESKİ Genel Müdürlüğüne  Ziyaret
Başkan Yüksel’den TESKİ Genel Müdürlüğüne Ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilçenin gelişimi ve modern yapıya kavuşması adına hayata geçirilecek olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçemizin en büyük sıkıntılarından biri olan  alt yapı sorununu çözüme kavuşturmak adına çalışmaların kısa sürede başlayacağı müjdesini vatandaşlarımıza duyurduk’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Sağlık - Yeşiltepe ve Vakıflar Mahallelerindeki kanalizasyon yağmur suyu ihalelerinin çözüme kavuştuğu müjdesiyle beraber temel atma töreninin tarihini kesinleştirme konusunda TESKİ Genel Müdürümüzle istişarede bulunduk. İlçemizin asıl sorunu olan kanalizasyon ve yağmur suyu ihalesinin gerçekleşmesinde hassasiyetli davranan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a ve Teski Genel Müdürümüz Şafak Başa’ya teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa, Ergene İlçesinin modern bir yapıya kavuşması adına başlatılmaya hazırlanan kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının halkımıza şimdiden  hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.