Ergene Belediye Başkanlığı Mevlid-i Şerif Okuttu

Ergene Belediye Başkanlığı, Mevlid Kandili dolayısıyla Cumhuriyet Mahallesi Abdülkadir Geylani Camii’nde Mevlid-i Şerif okuttu.

Mevlid Kandilinin Müslümanların bayramı olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Bugün neşe ve sevinç günüdür. Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili de özel günlerin başında yer almaktadır. Peygamber efendimizin doğumuyla karanlıklar aydınlığa kavuşurken, insanlığa rahmet ve sevgi sunulmuştur’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘Birlik, beraberlik ve kardeş duygularının geliştirerek vatandaşlarımızla bir arada olmanın vesilesini oluşturduğumuz bu özel günde  Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid  Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim’ ifadelerine yer verdi.

Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından cami cemaati ve vatandaşlara kandil simiti ve şeker dağıtılmasıyla mevlid programı sona erdi.