Başkan Yüksel’den Huzurevine Yılbaşı Ziyareti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Huzurevi tarafından düzenlenen yılbaşı etkinlik programına katıldı. Yaklaşan yılbaşı öncesinde huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutlayan Başkan Yüksel, birlik ve beraberlik içerisinde sağlık ve huzur dolu 2016 yılı temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaşlılar tek tek ilgilenerek yeni yılın anısına hediye takdiminde bulundu. Huzurevi sakinlerinin şarkılar söylediği ziyarette hem Başkan Yüksel hem de huzurevi sakinleri keyifli bir gün geçirdi.

Yüksel yaşlıların bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini vurgu yaparken, ‘ Bir gün yaşlı olacağımızı ve yaşlanınca hangi durumda olacağımızı düşünerek yaşamalıyız. Çevremizdeki yaşlılara sırtımızı dönmemeli, onların yaşam tecrübelerinden yararlanmalı, düşüncelerine önem vermeli, önemli olduklarını onlara hissettirmeliyiz’ dedi.

Bütün hayatını, bütün emeğini ailesine adamış yaşlılarımıza hizmet götürmek, onları memnun etmek bizim toplum olarak görevimizdir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu düşünceyle huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum’ ifadelerine yer verdi.