Başkan Yüksel ‘Engellilerin Yararına Olan Etkinlikleri Destekliyoruz’

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, engelliler yararına düzenlenen yılbaşı etkinlik programına  katıldı.

Ergene Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Ergeneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Şölen Event Düğün Salonunda düzenlenen yılbaşı etkinlik programında konuşan Ergene  Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Engelliler adına düzenlenen her türlü etkinlik ve yardımların destekçiyiz. İlçemiz genelinde engelliler adına düzenlenen etkinlik programıyla bir arada  olmaktan mutluluk duyuyorum’ ifadelerine yer verdi.

Engelli birey ve ailelerinin gönüllerince eğlendiği yılbaşı etkinlik programı yoğun katılımla gerçekleştirilirken, Ergeneliler Sosyal ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinliğine yaptığı katılım ve katkılardan dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür plaketi takdim edildi.