Ergene Tokat Sulusaraylılar Derneği’nden Başkan Yüksel’e Ziyaret

Ergene Tokat Sulusaraylılar Yardımlaşma Derneği  Başkanı  Sinan Genç ve yönetim kurulu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yeni bir ilçe olan Ergene’nin gelecek yıllarda yapılması planlanan projeleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken, Belediye Başkanı Rasim Yüksel derneklerin öneminden bahsederek, birlik beraberlik içinde hemşerilerini bir araya getiren başta dernek başkanı Sinan Genç olmak üzere tüm yöneticilerini kutluyorum’ dedi. Yüksel ayrıca ‘  Derneğin düzenlediği etkinliklerle  dostluğun ve kardeşliğin kanıtını oluşturduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Dernek Başkanı Sinan Genç tarafından dernek tarafından bastırılmış olan Kuran-ı Kerim, Tokat’ın simgesi Tokat yaprak sarması, beyaz zile pekmezi ve  çok sayıda hediye  Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Tokat Sulusaraylılar  Dernek Başkanı Sinan Genç ve  yönetim kuruluna nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.