Ergene’de Ağaç Budama Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanlığı ilçe genelinde cadde ve sokaklardaki ağaçların budama ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ergene genelinde belirlenen program dahilinde çalışmaların gerçekleştiğini belirten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ulaş Mahallesi’nden başlayarak ilçe genelinde birçok noktada ağaç budama çalışmalarının gerçekleştiğini belirtti. Ekipler‘ İlçenin tüm mahallelerinde  gerçekleştirilecek olan ağaç budama çalışmalarında asıl amacın elektrik kesintilerine neden olan tellerin arasına karışan ağaçların budamasını yapmak olduğunu açıkladı.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ‘ Ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak adına cadde ,sokak ve park alanlarında uzayan ağaç dallarının, elektrik kesintisine  yol açmasını engellemek amacıyla belirlenen program dahilinde ağaç budama çalışmalarının devam edeceğini belirtti.