Kukla Tiyatrosu Ergene’de Sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Başkanlığı tarafından düzenlenen Kukla Tiyatrosu, Ergene Ulaş Hizmet Binasında sahnelendi.

Tekirdağ genelinde birçok ilçede sahne alan ücretsiz kukla gösterisi hafta sonu Ergene’de sahnelenirken, ücretsiz kukla gösterisi salonu dolduran yüzlerce çocuk aileleri tarafından birlikte izlendi.

Kültür Bakanlığı Unima Kukla Sanatçısı Engin Tansı tarafından günde 2 seans olmak üzere ücretsiz olarak gerçekleştirilen kukla gösterisinden büyük keyif aldığı gözlenen minik seyirciler, gösteri sonrasında oyuncuları alkış yağmuruna tuttular.

Kukla severlere eğlenceli bir oyun sunulurken sergilenen kukla gösterisinden memnun kalan katılımcılar,  ilçede gerçekleştirilen ücretsiz tiyatro oyunun sergilenmesinde öncülük eden ve destek sağlayanlara  herkese teşekkürlerini iletti.