Ergene’de Engeller Sevgiyle Aşılıyor

Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla örnek işlere imza atan Ergene Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm yurt genelinde olduğu gibi Ergene’de engelli vatandaşlara yönelik etkinlik programı düzenledi.

Ulaş Hizmet Binasında düzenlenen  ‘ Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz’ programı Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları, Ergene Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen, Ergene Engelliler Derneği Başkanı Müge Yıldız, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Engelli çocuklara ve ailelerine yönelik düzenlenen etkinlikte çocuklar tarafından şiirler okunurken, gün boyunca illüzyonist, jonglör gösterilerinin yanı sıra sanatçı Cüneyt Şentürk’ün seslendirdiği şarkılarla katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı.

Engelleri Sevgiyle Aşacağız  etkinliğinde  hayatlarına ışık tutarak  çocuklara gösterdiği sevgi ve emeklerinden dolayı tüm annelere örnek olan Müyesser Özhan’a Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel adına plaket takdim edilirken, Marmaram  Özel Eğitim Okulu tarafından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Belediye Başkan Yardımcılarına engellilere yönelik sağladıkları desteklerinden dolayı plaket verildi.

Herhangi bir Aralık da değil her zaman yanlarındayız

Engel aslında hayatımızın hiçbir alanına engel oluşturmamaktadır diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘Sevgiyle çıktık biz bu yola dediğimiz belediyemizin sloganı sizlerle daha da  anlam kazanarak, sevgiyle engelleri aşacağız anlayışıyla devam edecektir. Herhangi bir Aralık ta değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız’ dedi.

Yüksel ayrıca’  Sizler için elimizden gelen yardım ve desteği sağlamaya her zaman hazırız. Belediye bünyesinden çok sayıda engelli vatandaşlarımıza engelli araç hediye ettik. Bu alanda çalışmalarımızı sürdürmeye de devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.