Ergene’de 2 Bin Fidan Toprakla Buluşacak

Ergene’de  2 Bin Fidan Toprakla Buluşacak
Ergene’de 2 Bin Fidan Toprakla Buluşacak

Ergene’de Çevre Koruma Dergisi tarafından geleneksel hale getirilen ağaç dikme kampanyası 8 Aralık  Salı Günü Ergene’de gerçekleştirilecek. Ergene Belediyesi’nin de destek verdiği kampanyanın startını veren belediye ekipleri, Marmaracık Mahallesi Halı Saha alanı çevresinde bulunan boş alanda 2 bin fidan dikileceğini bildirdi.

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ağaç kampanyası projesinin startını 1 Aralık tarihinde başlatarak Ergene’nin yeşillendirilmesi çalışmalarına destek verdi. Asıl projesinin 8 Aralık Salı Günü  Saat 14:00’da gerçekleştirileceğine vurgu yapan ekipler, Marmaracık Mahallesi Halı Saha alanın alt kenarında bulunan boş arazide gerçekleştirilecek olan etkinliğe vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz’ dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ayrıca ‘  Daha Yaşanabilir Ergene Daha Temiz Bir Çevre İçin’ ağaç dikim projelerinden çevre temizlik projelerine kadar ilçemiz genelinde düzenlenen çok sayıda projeye destek verdik.  Şimdi de Çevre Koruma Dergisi ve Ergene Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği projeyle 2 bin  sedir fidanını  toprakla buluşturacağız. Daha Temiz Bir Ergene İçin çalışmalarımız artarak devam edecektir’ ifadelerine yer verildi.