Ergene Hanımeli Doğal Ürünler Pazarı Açılıyor

Ergene İlçesi genelinde kadınlara yönelik çok sayıda hizmeti hayata geçiren Ergene Belediyesi ve Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kapsamında Hanımeli Doğal Ürünler Pazarının startını verdi.

Ergene Belediyesi ve Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisinin işbirliğiyle düzenlenen Hanımeli Doğal Ürünler Pazarının  açılışı 4 Aralık Cuma  Günü  Saat 18:00’da ORİON AVM’de  gerçekleştirilecektir.

Ergene Hanımeli Doğal Ürünler Pazarı 4-5-6 Aralık tarihlerinde ORİON AVM’de  vatandaşların hizmetine sunulacağı açıklanırken, hanımların ürettiği organik gıdalar, süt ürünleri, yiyecek ve el işlerine kadar çok sayıda ürünlerin satışının yapılacağı belirtildi.

Sosyal Kültürel Alanlarının Gelişimine Olanak Sağlıyor

Bayanların bu tür etkinlikler kapsamında bir araya gelmesiyle sosyal kültürel alanlarının gelişmesine olanak sağladığını belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İlçemiz genelinde 17 Mahallede gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde kadınlarımıza hayata geçirmek istediğimiz projelerden bahsettik. Projelere destek veren vatandaşlarımızla birlikte ‘ Hanımeli Doğal Ürünler Pazarının’ açılışını gerçekleştireceğiz. Kadınlarımıza  maddi ve manevi anlamda destek sağlayarak, çok sayıda projenin temellerini Ergeneli kadınlarımızla atacağız. Bu amaçla Ergeneli kadınların kendi ürettikleri ürünleri bu pazarda satarak gelir elde edebilecekleri bir Pazar oluşturduk.  Ev kadınlarımızın ürettiği ürünler Pazar imkanı sağlayarak aile bütçesine katkı sağlanmasına destek olacaktır. Hayata geçirdiğimiz projelerin şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz’ ifadelerine yer verdi.